close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Despre noi

  Despre noi

  Cardane de toate tipurile. Preturi excelente!

  Cardane pentru toate aplicatiile la preturi corecte!

  Oferim o gamă largă de cardane, arbori cardanici, transmisie P.T.O (power take off priza de putere).Ne mândrim ca putem oferi cea mai potrivită soluție pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră.

  Capacitatea noastră flexibilă înseamnă că putem oferi o gamă completă de servicii pentru asamblarea arborilor cardanici standard și personalizați, a cardanelor noi, modificări și upgrade – toate acestea atât pentru echipamentele originale, cât și pentru opțiunile after market. Oricare ar fi aplicația sau specificația clientului, echipa noastră poate asigura producția programată mică, medie sau mare, fabricarea de prototipuri sau comenzi unice pentru o gamă largă cardane.

  Echipa CARDANE ROMANIA, are pregătirea pentru asamblarea, sudarea, îndreptarea, echilibrarea dinamică si finisarea cardanelor, suntem capabili să oferim servicii complete pentru orice cerință privind cardanul dumneavoastra.

  Cele mai uzuale piese care se folosesc la asamblarea cardanelor pentru camioane le avem pe stoc, astfel incercand sa solutionar orice problema in timp util.

  Fiecare cardan pentru camion, autoutilitara, utilaj sau autoturism cumparat de la noi beneficiaza de un 1 an garantie.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.